RETOURNEREN

Heb je iets bij ons besteld, maar is bijvoorbeeld de maat niet goed? Jammer, maar uiteraard geen probleem! Je kan gemakkelijk jouw product(en) herroepen, beter bekend als retourneren. Binnen Nederland is het retourneren van je bestelling voor eigen rekening ook als het geen items uit de sale zijn. Vind hier jouw dichtstbijzijnde servicepunt. Als je in België woont of een ander land, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen om te retourneren of aan te geven dat je van de koop afziet. Na die melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.

 

Algemene voorwaarden

Bij Mitley shoes kunt u de bij ons gekochte artikelen ruilen en/of retourneren binnen 10 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. U kunt het artikel vervolgens ruilen en/of retour sturen in de originele verpakking, inclusief reden retour en bijgevoegde bon. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder), voorzien van originele etiketten en labels. Plak op de retourzending uw naam en adres Geef hierna je pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-servicepoint. Let op: risico en kosten retourzending zijn voor je eigen rekening ! Wij raden je dan ook aan je pakket aangetekend te versturen en de Track & Trace code goed te bewaren.

 

Ruilen en/of retourneren

Producten die u in onze online shop koopt kunt u binnen 10 dagen ruilen en/of retourneren. Wanneer een artikel gekocht is in onze web shop en niet naar uw zin is of niet past. Kunt u het art. retourneren let wel de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. We zullen uw aankoop bedrag dan terugbetalen binnen 14 dagen na aankoop. 

 

Retouradres

MitleyShoes Frankensteeg 12 7201 KN Zutphen.