Verzending

Wat zijn de verzentarieven?

Bij u bestelling rekenen wij geen verzendkosten. Binnen Nederland en België zijn de verzendkosten gratis. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? 

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaling heeft afgerond zal uw schoen gerealiseerd worden. De productie en realisatie van uw schoen kost 4 weken. Zodra u schoen af is zal deze vanuit Spanje verstuurd worden naar het kantoor in Nederland en zal uw schoen vanuit het kantoor verstuurd worden naar uw huisadres. Uw moet hierbij rekening houden met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Totaal kost het dus ongeveer 30-34 werkdagen voordat u de bestelling ontvangt. 

Kan ik mijn bestelling volgen? 

Zodra uw schoenen zijn aangekomen in Nederland, zullen wij uw schoenen versturen en ontvangt u van ons een link met een Track en Trace nummer. Hiermee kan je uw bestelling volgen! 

Mijn pakketje is beschadigd. Wat nu? 

Wij verpakken onze pakketten met zorg, maar het kan helaas voorkomen dat tijdens het transport je pakket beschadigd raakt. Mocht dit het geval zijn, dan willen wij dit graag voor u oplossen. Wij verzoeken u om duidelijke foto’s tea maken van: – De doos – De inhoud – De beschadiging. De foto’s onder vermelding van het bestelnummer en begeleidende tekst kan u mailen naar info@mitleyshoes.nl